Wat is energetische therapie?

 

Energie stroomt door je lichaam. Als de energie niet goed door het lichaam kan stromen, veroorzaakt dit stress, angst en zelfs ziekte. Energietherapie is een traditioneel genezingssysteem waarbij de kracht van lichaamsenergie wordt gebruikt voor genezing. Wanneer de stroom van lichaamsenergie wordt verstoord, kan de energiestroom worden hersteld door middel van energietherapie. Het doel van energietherapie is fysiek, mentaal en spiritueel welzijn. Als je deskundige energetische therapie Eindhoven nodig hebt, kan je voor aanvang van energetische therapie overleggen met enkele deskundigen op het gebied van energietherapie.

Er zijn verschillende methoden voor energietherapie. In deze post bespreken we vijf energetische therapiemethoden.

Maar voordat we op de methoden ingaan, een suggestie. Om het meeste uit de genezingsmethoden te halen, mag je niet meer dan één therapeut gebruiken en jouw levensstijl afstemmen op deze geneesmethoden.

 

Chakra-genezing:

Volgens oude Vedische Kennis zijn er zeven chakra's. De chakra's moeten in balans zijn om een ​​vervullend en vredig leven te leiden. Om zeven chakra's in balans te brengen, wordt meditatie aanbevolen. Het verhoogt ook het bewustzijn en de spiritualiteit.

Kristalgenezing:

Kristalgenezing is een zeer populaire en bekende geneesmethode. Bij deze methode worden kristal en stenen gebruikt voor het genezingsproces. Stenen en kristal werken anders in het lichaam. Het wordt gebruikt om negatieve energie uit het lichaam af te weren.

 

Kwantumgenezing:

Een andere populaire geneesmethode is kwantumgenezing. Kwantumgenezing is niet alleen spirituele verbetering; het verbetert ook het immuunsysteem. In de kwantumgenezende kracht van visualisatie en ademhaling die wordt gebruikt voor genezing.

 

Reiki-genezing:

Deze geneesmethode is uitgevonden in Japan. De betekenis van Reiki is "Gods wijsheidsenergie". Je kan deze geneeswijze met medicijnen proberen. Reiki-geneesmethode kan griep, verkoudheid enz. genezen. Het wordt ook gebruikt om ernstige ziekten zoals hartproblemen te genezen.

 

Pranische genezing:

Pranische genezing wordt gebruikt om verschillende soorten koorts te genezen. Pranische genezing heeft alles te maken met het gebruik van levenskracht of universele kracht om giftige en negatieve energie uit het lichaam te verwijderen.

Verschillende mensen hebben een andere ervaring met energetische healing. Sommigen barsten in tranen uit. Soms zijn er meerdere sessies nodig om een ​​bevredigende ervaring te hebben. Deskundige energetisch therapeut Eindhoven kan je de beste ervaring bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *