Leren plankdragers en handgrepen

 

Met leren accessoires kun je kasten en planken een nieuwe look geven. Standaard knopjes van kasten kun je vervangen met stoere leren handgrepen. Je kunt dit doen bij handknoppen op een dressoir of ander meubel. Ook kun je de leren handgrepen gebruiken om op je keukenkastjes te plaatsen. Knoppen en handgrepen kun je makkelijk en snel vervangen. Langere leren plankdragers kunnen standaard planken dragers vervangen. Monteer de leren handgrepen en plankendrager en decoreer alles met toffe accessoires. Op deze manier kun je relatief makkelijk een hele nieuwe sfeer creëren. 

Leren handgrepen

Als je een kast een hele nieuwe look wilt geven dan kan dat makkelijk met leren handgrepen. Je kunt een kast natuurlijk ook verven. Een nieuwe kleur doet al snel veel. Als je nog wel oude handgrepen hebt dan houd je kast toch dezelfde stijl. Met leren handgrepen maak je de look helemaal af. Zeker wanneer je houten knopjes hebt of plastic handgrepen dan maakt je door leren handgrepen te gebruiken een luxe kast in een handomdraai. Doordat de leren handgrepen in veel kleuren te verkrijgen zijn, zit er altijd wel een geschikte kleur bij. Binnen de collectie zijn er 26 verschillende kleuren en kun je de leren handgrepen in verschillende maten krijgen.

Leren plankdragers

Leren plankdragers zijn de perfecte ondersteuners om je plank te ondersteunen. Wanneer je een mooie plank hebt dan komt het meer tot zijn recht met een mooie plankdrager. Denk aan een mooie steigerhouten plank of een robuuste eiken plank. Hier past een leren plankendrager ontzettend goed bij. De plankdragers zijn in veel soorten kleuren te krijgen. Je kunt kiezen uit 30 verschillende kleuren. Plankdragers zijn ongeveer 27 tot 31 cm hoog. Je kunt redelijk wat gewicht op de plank kwijt. De plankendrager kan tot 15 kilogram aan gewicht dragen. Dit is ideaal omdat sommige houten planken zelf ook zwaar zijn. Je kunt dan zeker een aantal leuke items op de plank plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *