Pretecho in Rotterdam

Als je een extra echo wilt inplannen om kennis te maken met je kleine dan is een pretecho ideaal. Je kunt dan een 3D of zelfs een 4D echo laten maken. Je krijgt dan ook een filmpje mee van je kindje. Het zijn hele bijzondere echo’s om te laten maken. Wanneer je weet dat je zwanger bent dan kan je een echo afspraak in laten plannen bij een verloskundige in Rotterdam-Zuid. Een pretecho in Rotterdam kun je inplannen vanaf 7 weken, rond 15 weken en tussen 27 en 31 weken. Met deze pretecho’s kun je mooi de ontwikkeling van je kindje bijhouden. 

Een afspraak voor een pretecho

Een pretecho kun je dus al vroeg inplannen. Bij de eerste echo zie je het hartje kloppen. Dit is een 2D echo waarin je voor de eerste keer kennis maakt met je kindje. Waarbij dit de eerste echo is, kun je natuurlijk een extra afspraak maken om je kindje te zien. Het is mogelijk om iemand mee te nemen als je dit graag wilt. De tweede echo die los van de pretecho wordt ingepland is rond de 15 weken. Bij deze echo kun je zien of je een jongetje of meisje draagt. Een spannend moment waarbij je natuurlijk zelf kunt kiezen of je dit wilt weten of bij de bevalling wilt weten. 

Een 3D of 4D echo

Later in je zwangerschap, tussen 27 en 31 weken, kun je een pretecho inplannen waarop nog meer te zien is. Je kunt namelijk een 3D- of 4D-echo laten maken. Je kindje is al best ver ontwikkeld. Hierdoor kun je op de echo veel zien. Met een 3D echo krijg je een heel goed beeld van je kindje. Met een 4D echo kun je kindje ook zien bewegen. Dit is een hele gedetailleerde echo. Na 28 weken krijgt het gezicht van je kindje al mooie bolle wangen. Je kunt het gezicht van je kindje dan ook heel goed zien op de echo. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *