Wat je moet weten over gezichtsbehandelingen

Voor bijna alle vrouwen bestaat hun gezichtsbehandeling Zaandam uit basismaskers van komkommer of koffie. Er komen echter nog veel meer dingen kijken als het gaat om gezichtsbehandelingen en huidverzorgingsbehandelingen. Welke voordelen bieden verschillende gezichtsbehandelingen voor je huid? Welke gezichtsbehandeling is goed voor je huid? Zijn er bijwerkingen bij het gebruik van gezichtsbehandelingen? Wat is het verschil tussen professionele gezichtsbehandeling, gezichtsbehandeling thuis en behandeling met zelfgemaakte gezichtsbehandeling?

De basis

Van een gezichtsbehandeling wordt verwacht dat deze de huid reinigt, hydrateert en verjongt. Een goede gezichtsbehandeling Zaandam kan je helpen een gezondere teint en een gladdere textuur van de huid te krijgen met minder puistjes. Regelmatig een gezichtsbehandeling laten doen, kan helpen de huid gezond en zacht te houden. Hoewel gezichtsbehandeling ernstige problemen zoals acne niet volledig kan elimineren, kan het de textuur en het uiterlijk van de huid verbeteren.

Soorten gezichtsbehandelingen

1. Reinigende gezichtsmaskerbehandeling
2. Bio-lift: om het gebied onder de ogen te behandelen
3. Alpha Hydroxy Acid (AHA) gezichtsbehandeling

Gezichtsmasker versus chemische peeling

Het is belangrijk om het verschil te begrijpen tussen een gezichtsmasker en een chemische peeling. Een chemische peeling is gemaakt van verschillende zuren zoals glycolzuur en citroenzuur. Het wordt gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Je moet voorzichtiger zijn met een chemische peeling dan met een gezichtsmasker. Gebruik ook niet te vaak een chemische peeling, omdat dit je huid kan beschadigen. Dat gezegd hebbende, kan een chemische peeling wonderen doen bij bepaalde mensen. Je hoeft alleen de vereisten van jouw huid te kennen. Zorg ervoor dat je het door een professional laat doen.

Extracties

Extracties zijn een impopulaire gezichtsbehandeling die wordt gedaan door schoonheidsspecialisten. Deze gezichtsbehandelingen worden gedaan om mee-eters en whiteheads van de huid te verwijderen. Als het goed wordt gedaan, kunnen deze extracties zeer gunstig zijn voor je huid. Zorg ervoor dat je het door een professional laat doen en zorg er ook voor dat de professional handschoenen draagt ​​en de juiste uitrusting gebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *